top of page

MUZIEK

Animal Farm

NIEUW PROGRAMMA
PERIODE: GEHELE SEIZOEN
ZAAL: KLEIN/MIDDEN

FLIP NOORMAN

‘Ongrijpbaar’, ‘briljant’, ‘compromisloze eigen stijl’, ‘band van wereldniveau’, zijn termen die langs zijn gekomen in pers en juryrapporten om Noorman en zijn programma’s te omschrijven.


In Animal Farm neemt Noorman de legendarische parabel van George Orwell als vrijelijk vertrekpunt om weer een energiek, grappig, ontroerend en confronterend theatraal concert te maken zoals alleen hij dat kan.


Bijgestaan door zijn band ‘De Noormannen’ of tijdens de try-outs en in de kleinste theaters ook te boeken als duo met Vera Van Der Bie (viool/zang) wordt de huidige tijdgeest op zijn Flips langs de lat van de beruchte uitspraak All animals are equal gelegd.

"FLIP NOORMAN VERPAKT MAATSCHAPPIJKRITIEK IN VERFIJNDE NEDERLANDSTALIGE LIEDJES"

★★★★ de Volkskrant

NIEUW PROGRAMMA
PERIODE: GEHELE SEIZOEN
ZAAL: KLEIN/MIDDEN

> Met het lied Ze weten wie je bent uit de voorstelling (met het gelijknamige album) Love It!, won Flip de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste Nederlandstalige theaterlied van het jaar.


> Voor datzelfde programma werd hij genomineerd (uitreiking op maandag 9 oktober 2023) voor een Poelifinario voor het meest indrukwekkende kleinkunstprogramma van het seizoen.

bottom of page