top of page

CABARET

De kwaadste nog niet

NIEUW PROGRAMMA
PERIODE: GEHELE SEIZOEN
ZAAL: KLEIN/MIDDEN

JOCHEN OTTEN

Jochen Otten, één van de breinen achter het populaire programma Sluipschutters, komt met een spiksplinternieuw programma. In zijn kenmerkende, ijzersterke stand-up stijl: soms gortdroog, dan weer keihard en niets en niemand (hemzelf incluis) ontziend. Vaak knallend druk, soms cynisch en afgemeten. Jochen kan zijn opgekropte woede voorlopig nog prima binnen houden. Dat doet hij graag voor je. Hij is de kwaadste nog niet.


Jochens populariteit blijft maar groeien en ook komend jaar zal hij weer opduiken op het scherm. Seizoen zes van Sluipschutters komt begin 2024 op de buis en hij is dit najaar kandidaat in het populaire programma Expeditie Robinson. Zijn laatste twee cabaretprogramma’s Opgekropt staat netjes en Zijn stinkende best liggen klaar voor uitzending bij SBS6 en ondertussen schrijft Jochen door aan zijn nieuwe programma, zie je hem in Toomler en toert hij door het land met Comedytrain.

“EEN ONAFGEBROKEN STROOM AAN GOED MATERIAAL”

Theaterkrant over Opgekropt staat netjes.

NIEUW PROGRAMMA
PERIODE: GEHELE SEIZOEN
ZAAL: KLEIN/MIDDEN

> Dit najaar is Jochen te zien in het veelbekeken tv-programma Expeditie Robinson.


> Jochen is mede-oprichter van het succesvolle sketchprogramma Sluipschutters. Goed voor meer dan 1 miljard views op YouTube.


> Jochen Otten is al meer dan tien jaar een van de vaste comedians bij het toonaangevende stand-up collectief Comedytrain.


> Verder duikt Jochen als acteur op in de films en serie Mees Kees en speelt hij rollen in Klokhuis, Studio Snugger, in films als Jackie en Oopjen, Belladonna’s en Hoe het zo kwam dat de ramenlapper hoogtevrees kreeg.


> Eerder schreef Jochen voor Dit was het nieuws enSpijkers met Koppen en was hij radiocolumnist voor de BarryPafShowop 100% NL.

bottom of page