top of page

FAMILIEVOORSTELLING 8+

De Proefkeuken

NIEUW PROGRAMMA
PERIODE: DEC 2024 T/M MEI 2025
ZAAL: GROOT

PIETER HULST & WILLEM VOOGD

Een spectaculaire en hilarische familievoorstelling gebaseerd op de gelijknamige televisieserie die het theater binnenstebuiten keert – en waarin elke avond een nieuwe voorstelling wordt gemaakt.


Na tien seizoenen van De Proefkeuken op televisie maken Pieter Hulst en Willem Voogd samen met regisseur Timothy de Gilde een grootse familievoorstelling die alle theaterwetten tart. Pieter en Willem gaan namelijk op volledig eigen wijze een voorstelling uitvinden. Bereid je voor op spectaculaire special effects, krankzinnige steracteurs en ongelofelijk veel lachmomenten.


Voortgestuwd door hun eigenzinnige humor wordt het een race tegen te klok om de voorstelling af te krijgen voor het zaallicht weer aan gaat.


In De Proefkeuken ontleden Pieter en Willem de meest uiteenlopende producten en onderzoeken ze hoe deze gemaakt worden. Behalve voedsel zoals vegetarisch vlees en figuurworst ontrafelen ze ook niet-eetbare producten zoals een tennisracket en een tattoo. Waar zijn al deze producten van gemaakt en kunnen ze dat zelf ook maken?

EEN GROOTSE FAMILIEVOORSTELLING DIE ALLE THEATERWETTEN TART

SPEL: PIETER HULST, WILLEM VOOGD EN WHITNEY SAWYER
REGIE: TIMOTHY DE GILDE
DUUR: CIRCA 80 MINUTEN
LEEFTIJD: 8+

> In het najaar van 2023 wordt het tiende seizoen van De Proefkeuken uitgezonden. De serie wordt veelvuldig gestreamd en oneindig herhaald op tv, de afleveringen zijn bij elkaar miljoenen keren bekeken.


> Pieter maakt al jaren programma’s voor de VPRO en speelde op zijn 15e al bij Toneelgroep Amsterdam.


> Willem maakt zijn eigen voorstellingen en is te zien in films en op tv, maar het liefst zoekt hij met zijn beste vriend Pieter uit hoe de wereld in elkaar zit.

TRAILER DE PROEFKEUKEN

bottom of page