top of page

MUZIEK

HOTSPOT!

NIEUW PROGRAMMA
PERIODE: OKT T/M NOV 2024
ZAAL: MIDDEN/GROOT
OOK MOGELIJK ALS STACONCERT

ERIC VLOEIMANS

HOTSPOT! De nieuwe band van Eric Vloeimans.


Eric Vloeimans is zonder twijfel een van de meest invloedrijke musici van Nederland. Hij staat bekend om zijn fluisterende trompetspel, zijn zeer uiteenlopende projecten en zijn enorme creatieve drive. Met nieuwe energie en nieuwe muziek blaast hij leven in een even zo nieuwe spetterende band, genaamd HOTSPOT!


Is het poppy, jazzy, of funky? Het is een smeltkroes, alles door elkaar. Vloeimans’ Horn Of Plenty waarin alles mogelijk is. HOTSPOT speelt muziek van het hart waar iedereen blij van wordt.

Dansbare, funky groovesgeïnspireerd op James Browns In the Jungle Groove, hypnotiserende mystiek met prachtige melodieën, een vleug dance (met dank aan zijn samenwerking met dj Armin van Buuren), een ode aan de Caribische groepen waarin Vloeimans speelde, onweerstaanbaar swingende Afrikaanse ritmiek én Vloeimans’ liefde voor de energieke Balkan-grooves. En last but not least: Phaedra Kwant zingt prachtige eigen liedjes.

HOTSPOT SPEELT MUZIEK VAN HET HART WAAR IEDEREEN BLIJ VAN WORDT.

BAND: ERIC VLOEIMANS, PHAEDRA KWANT, PASCAL VERMEER, SJOERD VAN EIJCK, JERÔME HOL.

> De musici behoren tot de crème de la crème van de Nederlandse muziek en het kan haast niet anders of je bent ze vaker tegengekomen.


> Een dampende ritmesectie met Phaedra Kwant op basgitaar en zang (bekend van Candy Dulfer, Loïs Lane, Claudia de Breij) en Pascal Vermeer op drums (Flaco Jiménez, Theo Loevendie, David Murray).


> Gecombineerd met de weergaloze solisten Sjoerd van Eijck (Dennis van Aarssen, Marilyn Mazur en Eric van der Westen) en Jerôme Hol (Hans Dulfer, Billy Cobham, Dr. Lonnie Smith) op keyboards en gitaar.

bottom of page