top of page

CABARET

Nieuw programma

NIEUW PROGRAMMA
PERIODE: GEHELE SEIZOEN
ZAAL: GROOT

JAWAD ES SOUFI

Als een komeet kwam Jawad Es Soufi drie jaar geleden het theater in. Sindsdien verkoopt hij zijn voorstellingen strak uit. Niemand verlaat de zaal zonder kramp in de kaken van het lachen én een portie originele nieuwe inzichten over mens en maatschappij.


Na de succesvoorstellingen Waarom ben jij zo? en Harira komt Jawad in seizoen 24/25 weer met een nieuwe show. In dit programma wordt het begrip opvoeding eens goed onder de loep genomen.


Jawad gaat in op de rol die je ouders hebben in je leven, over zijn eigen vaderschap en hoe verschillende stijlen van opvoeden ons vormen tot wie we zijn. Hoewel Jawad altijd een diepere boodschap heeft met zijn verhaal, kan het niet anders dan dat ook deze voorstelling weer voor veel hilariteit in de zaal zal zorgen.

“SLOEGIE IS EEN PUBLIEKSLIEVELING”

de Volkskrant

NIEUW PROGRAMMA
PERIODE: GEHELE SEIZOEN
ZAAL: GROOT

> Jawad Es Soufi is geboren en getogen in Rotterdam-Zuid. Op zijn tweeëntwintigste begon Jawad met het geven van Nederlandse les op het VMBO in Rotterdam.


> Afgelopen zomer schreef Jawad geschiedenis. Hij toerde als eerste Marokkaans-Nederlandse cabaretier door Marokko met de speciale zomershow Sloegie in Marokko. Ook daar waren de zalen uitverkocht.

bottom of page