top of page

CABARET

Witte Ruis

NIEUW PROGRAMMA
PERIODE: SEP 2024 T/M APR 2025
ZAAL: MIDDEN

SOUNDOS

Witte ruis. Een constante geluidsstroom waar baby’s heerlijk op kunnen slapen. Zo ook de baby van Soundos. Hij ontspant zich dan onmiddellijk.


Soundos ervaart zelf hele andere soorten “witte ruis”. En die hebben zeker geen kalmerende werking. Mensen die haar tegenwerken, vinden dat ze te veel ruimte inneemt of te luid is. Toetsenbordridders die online haat verspreiden. Maar Soundos heeft besloten zich te bevrijden van alle ruis. Die vrijheid maakt haar gelukkiger. Zorgt ervoor dat ze nóg meer schijt heeft aan de wereld en nóg zelfverzekerder wordt. Zoals de Theaterkrant al schreef over haar laatste voorstelling Comeback Kid: “Maak geen ruzie met Soundos, want je staat tegenover een vleesgeworden stroomstootwapen, honkbalknuppel en verbaal kanon.”


Dat egoïsme heeft een positieve invloed gegeven aan haar leven. Ze is gelukkig en haalt succes na succes. Wij kijken daarom met enthousiasme en een paar angstzweetpareltjes uit naar de nieuwe voorstelling van Soundos in 2024: Witte Ruis.

“MET COMEBACK KID LAAT SOUNDOS NIET ALLEEN ZIEN DAT ZE ER DEFINITIEF BIJ HOORT, MAAR DAT ZE TOT DE TOP BEHOORT.”

Theaterkrant, keuze van de criticus

NIEUW PROGRAMMA
PERIODE: SEP 2024 T/M APR 2025
ZAAL: MIDDEN

> Soundos is lid van Comedytrain.


> Soundos was o.a. te zien in de programma’s Expeditie Robinson, All Stars & Zonen, Drag Race Holland, Ik ga stuk!, De Verraders Halloween en LOL: Last One Laughing.


> Soundos bedacht en speelde mee in de Nederlandse filmhit Meskina.


> Voor Videoland bedacht en schreef Soundos de serie Meer Soundos. Daarnaast speelde ze - uiteraard - de hoofdrol.

bottom of page