top of page

CABARET

Nieuw programma

NIEUW PROGRAMMA
PERIODE: OKT 2024 T/M APR 2025
ZAAL: KLEIN

YUNUS AKTAS

Yunus groeide op in Barneveld als kind van gastarbeiders. Je kan Yunus kennen via Cameretten of Toomler. Of je woont toevallig ook in Barneveld.


Yunus weet zelf nog niet helemaal waar zijn nieuwe voorstelling over zal gaan. Het leek hem grappig als we ergens in de tekst zouden zetten: “humoristische monoloog met een los en persoonlijk karakter”. Dus bij dezen.


De Jury van Cameretten: “Yunus speelt in zijn programma de underdog, de loser en dat doet hij met verve. Zijn stijl is onderkoeld, hij oogt ontspannen en volledig in control. Yunus bezit een groot gevoel voor timing. Zijn grappen vallen stuk voor stuk en zijn verrassend raak. De jury ziet dat Yunus ervaring heeft als stand-up comedian; het is vakkundig en goed. Yunus heeft de lachers op zijn hand, hij is een innemende persoonlijkheid en zijn droogkomisch talent is groots.”

"YUNUS HEEFT DE LACHERS OP ZIJN HAND, HIJ IS EEN INNEMENDE PERSOONLIJKHEID EN ZIJN DROOG-KOMISCH TALENT IS GROOTS."

Jury Cameretten Festival

NIEUW PROGRAMMA
PERIODE: OKT 2024 T/M APR 2025
ZAAL: KLEIN

> In 2016 bezoekt Yunus Aktas voor het eerst Toomler in Amsterdam met het idee om een keer stand-up comedy uit te proberen. Dat blijkt een succes, want in 2017 mag hij auditie doen voor Comedytrain. Begin 2018 is Aktas dan officieel lid. Tegenwoordig treedt hij daar regelmatig op en weet hij het publiek op zijn hand te krijgen met zijn alledaagse, maar toch absurde anekdotes.


> In 2022 wint Yunus zowel de jury- als de publieksprijs op Cameretten Festival.


> [onder embargo]: Dit najaar is Yunus te zien als één van de cabaretiers in het programma Avondshow Stand-ups van Arjen Lubach.

bottom of page