DanspaleisVanKooten_VanToppoptotTMF (c)

DANSPALEIS VAN KOOTEN

VAN TOPPOP TOT TMF

DANSPALEIS VAN KOOTEN 
VAN TOPPOP TOT TMF

Met de voorstelling Van TopPop tot TMF nemen Kasper van Kooten en zijn fantastische Danspaleis-band het publiek een avond lang mee door de geschiedenis van popmuziek op de Nederlandse televisie. Dit wordt het eerste, officiële clip-concert met live muziek onder unieke beelden: van TopPop tot TMF. Stilzitten is er niet bij, het is dansen en meegenomen worden door hilarische imitaties en anekdotes.

 

In september 2020 is het exact 50 jaar geleden dat het legendarische TopPop voor het eerst op de buis kwam. Mensen bleven er voor thuis. Generaties groeiden op met groteske televisiedecors, dans van Penney de Jager en natuurlijk de onvergetelijke muziek: van The Police tot Bowie en van Kim Wilde tot Pat Benatar. TopPop maakte de weg vrij voor vier decennia aan Nederlandse popprogramma’s met bekende nationale én internationale artiesten. Danspaleis Van Kooten brengt u nu een unieke muzikale avond over dit gelukkige huwelijk tussen popmuziek en de Nederlandse televisie.

CREDITS

Leadzang, drums en verteller: Kasper van Kooten 

Leadzang: Lara Kowsoleea
Keyboards en programmering: Maarten Helsloot

Gitaar en zang: Frank Stukker

Bas: Raphaël Hermans
Drums: Hans van den Hurk

Beeld: Albert Hoogendoorn

 

SPEELLIJST

Onderstaande speellijst wordt realtime bijgewerkt. Mogelijk zijn nog niet alle tickets via onderstaande theaters in de verkoop. Houd er rekening mee dat speeldata te allen tijde nog kunnen wijzigen.

DOWNLOADS

 

DOWNLOAD
PUBLICITEITSTEKST

DanspaleisVanKooten_VanToppoptotTMF (c)

DOWNLOAD

PUBLICITEITSBEELD

DOWNLOAD

SCÈNEFOTO'S

DOWNLOAD

TRAILER

TECHNISCHE LIJST

LICHTPLAN

©2021 door Theaterbureau de Mannen

wijzigingen voorbehouden

Volg ons:

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon