FAY CLAASSEN 

CLOSE TO YOU

FAY CLAASSEN CLOSE TO YOU

Fay won voor haar inmiddels 9e album Luck Child maar liefst 2 Edisons! Met haar herkenbare timbre is zij ze één van de grote vrouwelijke stemmen van de Europese jazz & crossover.

 

In 2017 werd Fay gevraagd om mee te werken aan een album met evergreens voor het Prinses Maxima Fonds. De ontmoeting met liedjes als One day I’ll fly away en Killing me softly overviel Fay zo positief, dat er een sterke wens ontstond een programma te maken. Voor Close to You gaat Fay terug naar deze muziek uit haar verleden. Terug naar dierbare herinneringen van een leven vóór de Smartphones en tablets. Herkenbare en tijdloze muziek. Bij velen in het geheugen gegrift.

Over Fay Claassen:

Fay Claassen is bekend als de beste jazzzangeres van Nederland, en behoort vocaal tot de Europese top! Wars van hokjesgeest en stijlbeperkingen, verruimt zij de laatste jaren haar muzikale horizon en overtuigt daarbij het publiek met verrassende eigen versies van bekende songs. Ze ontving al eerder een Edison , een "Gouden Plaat" en de "Chet Baker Award".

 

TRAILER

CREDITS

Zang: Fay Claassen

Piano, toetsen: Karel Boehlee
Gitaar: Peter Tiehuis

Basgitaar: Theo de Jong

Beeld: Stef Nagel

 

SPEELLIJST

DOWNLOADS

 

DOWNLOAD
PUBLICITEITSTEKST

DOWNLOAD

PUBLICITEITSBEELD

DOWNLOAD

SCÈNEFOTO'S

DOWNLOAD

TRAILER

DOWNLOAD

TECHNISCHE LIJST

©2020 door Theaterbureau de Mannen

wijzigingen voorbehouden

Volg ons:

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon