JohanGoossens_InHetBesteGeval (c) JoukOo

JOHAN GOOSSENS

IN HET BESTE GEVAL

JOHAN GOOSSENS IN HET BESTE GEVAL

Het leven loopt vaak net iets anders dan je wilt. Anders dan het plaatje in je hoofd. De taart komt anders uit de oven, voor de stralende zon komt een wolkje en net als je een nieuwe show wil maken, komt er een pandemie. Heb jij weer…

 

Maar Johan houdt de moed erin, soms tegen beter weten in. Als hij niet kan optreden, gaat hij wel schrijven, vrijwilligerswerk doen, zijn zolder opruimen of gewoon om twee uur ’s middags aan de drank.

 

‘In het beste geval heb je straks een opgeruimde zolder,’ is zijn motto. En: ‘En in het beste geval staan je boeken straks op kleur.’

 

Een paar quarantainekilo’s verder, is hij blij dat hij we weer mogen. Een intieme avond, met precies zoveel mensen als mag van de premier. Johan moddert moedig voorwaarts. De insteek positief, de uitkomst ongewis. Maar wel weer in het theater, samen met u.

DE PERS OVER 'VLAM'

THEATERKRANT
★★★★
NRC
★★★★
THEATERKRANT
★★★★

SPEELLIJST

 

Onderstaande speellijst wordt realtime bijgewerkt. Mogelijk zijn nog niet alle tickets via onderstaande theaters in de verkoop. Houd er rekening mee dat speeldata te allen tijde nog kunnen wijzigen.

DOWNLOADS

 

DOWNLOAD
PUBLICITEITSTEKST

JohanGoossens_InHetBesteGeval (c) JoukOo

DOWNLOAD

PUBLICITEITSBEELD

DOWNLOAD

SCÈNEFOTO'S

DOWNLOAD

TRAILER

TECHNISCHE LIJST

LICHTPLAN

©2021 door Theaterbureau de Mannen

wijzigingen voorbehouden

Volg ons:

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon