MarcelvanRoosmalen_leestnietvoor (c) Mar

MARCEL VAN ROOSMALEN

LEEST NIET VOOR

MARCEL VAN ROOSMALEN LEEST NIET VOOR

In Marcel van Roosmalen leest niet voor neemt Marcel van Roosmalen op de van hem bekende, afstandelijke, volgens sommige droogkomische wijze, de bezoekers mee op reportages. Hij vertelt zijn journalistieke carrière aan de hand van zijn beste reportages, waarin hij ongewild zelf centraal staat. Omdat je jezelf nu eenmaal niet kunt uitschakelen. Van een bezoek aan een streekromanschrijfster in Drachten, het een jaar lang achtervolgen van Pim Fortuyn en Koningin Beatrix tot uren wezenloos posten op Papendal, het trainingscentrum van Vitesse en een meneer Nengerman die op zolder een cockpit bouwde.

 

OVER MARCEL:

Marcel van Roosmalen is columnist voor NRC Handelsblad en Radio 1, en bekend van zijn boeken over onder andere Theo Janssen en Arnhem.

Beeld: Renate Beense

IN DE MEDIA

 

SPEELLIJST

Onderstaande speellijst is nog niet compleet. We werken er momenteel hard aan om de tournee van seizoen 2020-2021 in te plannen. Mogelijk zijn nog niet alle tickets via onderstaande theaters in de verkoop. Houd er rekening mee dat speeldata te allen tijde nog kunnen wijzigen.

DOWNLOADS

 

DOWNLOAD
PUBLICITEITSTEKST

MarcelvanRoosmalen_leestnietvoor (c) Mar

DOWNLOAD

PUBLICITEITSBEELD

DOWNLOAD

SCÈNEFOTO'S

DOWNLOAD

TRAILER

TECHNISCHE LIJST

LICHTPLAN

©2020 door Theaterbureau de Mannen

wijzigingen voorbehouden

Volg ons:

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon