DeGroteMeindertTalmaVoetbalshow (c) Henk

DE GROTE MEINDERT TALMA VOETBALSHOW

DE GROTE MEINDERT TALMA VOETBALSHOW

In aanloop naar het EK van 2020, in 2021 is het tijd voor een unieke voorstelling over de belangrijkste bijzaak ter wereld, voetbal. Meindert Talma heeft als onbetwiste aanvoerder zijn ideale opstelling gemaakt en nodigt een aantal voetbalvrienden uit tijdens De Grote Meindert Talma Voetbalshow.

 

Meindert Talma bracht twee voetbalplaten uit bij Excelsior Recordings waarop hij op zijn volstrekt eigen manier odes brengt aan onder andere Arjen Robben, Louis van Gaal, Oeki Hoekema en Johan Cruyff. Door zijn droogkomische humor en karakteristieke uitstraling is hij uitgegroeid tot een fenomeen onder voetballers, journalisten en het grote publiek. Een unieke theatervoorstelling voor de echte voetballiefhebber vol inkoppertjes, voorzetten en hakjes. Zonder omhaal.

 

De selectie van De Grote Meindert Talma Voetbalshow wisselt per avond en bestaat onder andere uit Frank Heinen, Willem Vissers, Henk Spaan, Marcel van Roosmalen en Sjoerd Mossou.

 

NB: de indeling van de gasten van De Grote Meindert Talma Voetbalshow wordt begin 2021 bekend, in verband met de planning van de gasten rond het EK van 2020 in 2021.

Beeld: Henk Veenstra

IN DE MEDIA

PAROOL
VOLKSKRANT
★★★★
TROUW
★★★★
 

SPEELLIJST

Onderstaande speellijst wordt realtime bijgewerkt. Mogelijk zijn nog niet alle tickets via onderstaande theaters in de verkoop. Houd er rekening mee dat speeldata te allen tijde nog kunnen wijzigen.

DOWNLOADS

 

DOWNLOAD
PUBLICITEITSTEKST

DeGroteMeindertTalmaVoetbalshow (c) Henk

DOWNLOAD

PUBLICITEITSBEELD

DOWNLOAD

SCÈNEFOTO'S

DOWNLOAD

TRAILER

TECHNISCHE LIJST

LICHTPLAN

©2021 door Theaterbureau de Mannen

wijzigingen voorbehouden

Volg ons:

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon