RosadaSilva_Daarmoetjeheen (c) Casper Ko

ROSA DA SILVA

DAAR MOET JE HEEN

ROSA DA SILVA DAAR MOET JE HEEN

In Daar moet je heen neemt Rosa je mee naar 1995. Het jaar dat ze als klein meisje mee deed aan de Mini Playbackshow van Henny Huisman. Ze blikt terug. Door het gelach uit de studio om haar geboortedorp Klazienaveen zat er niets anders op. Er moest afgerekend worden met haar Drentse en Portugese roots. Want, dacht ze, om een ster te kunnen worden moet je je anders voordoen dan je bent.

 

Rosa zingt, speelt en ergert zich mateloos. En dan nog het meeste aan zichzelf. In een hoog tempo wisselen het Portugese temperament en Drentse nuchterheid elkaar af. Haar schurende personages zorgen voor plaatsvervangende schaamte en de eeuwige clichématige strijd tussen stad en provincie wordt akelig herkenbaar.

Over Rosa da Silva:

Met een hoofdrol in het toneelstuk ANNE en in de musical De Tweeling, bewees Rosa da Silva al op het podium thuis te horen. Nu stapt ze op overtuigende wijze cabaretland in als ‘veelzijdig talent dat van het podium afspat’ en nam ze na een verpletterende finale op het Amsterdams Kleinkunst Festival zowel de jury- als publieksprijs mee naar huis.

IN DE MEDIA

THEATERKRANT
DE VOLKSKRANT
DE TELEGRAAF

SCÈNEFOTO'S

1/1

TRAILER

CREDITS

Tekst: Rosa da Silva 
Muzikant: Remko Wind

Muziek: Daniël Lohues, Rosa da Silva en Remko Wind

Regie: Titus Tiel Groenestege

Publiciteitsbeeld: Casper Koster
Scènefoto's:
 Jan Sol

SPEELLIJST

 

Onderstaande speellijst wordt realtime bijgewerkt. Mogelijk zijn nog niet alle tickets via onderstaande theaters in de verkoop. Houd er rekening mee dat speeldata te allen tijde nog kunnen wijzigen.

DOWNLOADS

 

DOWNLOAD
PUBLICITEITSTEKST

RosadaSilva_Daarmoetjeheen (c) Casper Ko

DOWNLOAD

PUBLICITEITSBEELD

18_edited.jpg

DOWNLOAD

SCÈNEFOTO'S

thumbnail_trailer_website.jpg

DOWNLOAD

TRAILER

TECHNISCHE LIJST

LICHTPLAN

©2021 door Theaterbureau de Mannen

wijzigingen voorbehouden

Volg ons:

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon