TheatergroepSuburbia_EenGoedJaar (c) Edd

THEATERGROEP SUBURBIA

EEN GOED JAAR

THEATERGROEP SUBURBIA EEN GOED JAAR

Een hechte familie in zwaar weer.

 

Voor de familie Mortier breekt na de nodige tegenslagen een goed jaar aan. Hun dochter is genezen verklaard en zowel zoon als dochter slaan nu hun vleugels uit. Hoopvol begint iedereen na te denken over de toekomst. Eindelijk weer je eigen leven leiden en tegelijkertijd de sterke familieband blijven voelen.

 

Eind goed al goed. Toch? Maar dan neemt moeder onverwacht een ingrijpende beslissing. Is haar keuze voor zichzelf een keuze tegen haar gezin?

 

In dit toneelstuk raken we verknocht aan de familie Mortier, zoals aan je eigen familie. Onmisbaar, en onuitstaanbaar soms. Een Goed Jaar is dé tragikomedie van dit jaar over een warmbloedige familie in zwaar weer.

OVER DE CAST:

Moeder Mortier wordt gespeeld door Anneke Blok, een van de meest geliefde actrices van Nederland. Extra bijzonder is dat de rollen van vader en kinderen gespeeld worden door topacteur Paul R. Kooij en zijn échte zoon en dochter. Allen afgestudeerd aan de Toneelschool in Arnhem.

 

OVER DE SCHRIJVER:

Een Goed Jaar is geschreven door Peer Wittenbols, op de lichtvoetige toon die zo kenmerkend is voor zijn werk. Peer Wittenbols is één van de meest succesvolle toneel- en scenarioschrijvers van dit moment.

 

KLEURRIJK BEELD:

De vormgeving van de voorstelling wordt gemaakt door het jonge creatieve duo BrotherTill. Spectaculair kleurrijk en beeldend spreken hun decor en licht de zintuigen op meerdere lagen aan.

TRAILER

CREDITS

Tekst: Peer Wittenbols

Regie: Rob Ligthert

Spel: Anneke Blok, Paul R. Kooij, Kaatje Kooij, Piet Kooij
Toneelbeeld: BrotherTill

Beeld: Eddy Wenting en Paulina Matusiak

 

SPEELLIJST

Onderstaande speellijst wordt realtime bijgewerkt. Mogelijk zijn nog niet alle tickets via onderstaande theaters in de verkoop. Houd er rekening mee dat speeldata te allen tijde nog kunnen wijzigen.

DOWNLOADS

 

DOWNLOAD
PUBLICITEITSTEKST

TheatergroepSuburbia_EenGoedJaar (c) Edd

DOWNLOAD

PUBLICITEITSBEELD

DOWNLOAD

SCÈNEFOTO'S

Suburbia_screengrab_trailer_website.jpg

DOWNLOAD

TRAILER

TECHNISCHE LIJST

EXTRA BRIEFING TECHNIEK

©2021 door Theaterbureau de Mannen

wijzigingen voorbehouden

Volg ons:

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon