THE BOOTLEG SIXTIES

TRIBUTE

THE BOOTLEG SIXTIES TRIBUTE

De heren van The Bootleg Sixties zetten al jaren de theaters op hun kop. Deze succesvolle Britse groep keert terug naar Nederland met een nieuwe setlist: opnieuw een swingende ode aan de meest legendarische muziek uit de jaren zestig.

 

In de woorden van Sir Elton John: ‘This band is amazing! They're just the best band of their kind in the world.’ Met hun spectaculaire show laten ze al jaren publiek van Groningen tot Maastricht meezingen en dansen. Hey Jude, Blowin’ in the Wind, Sound of Silence en vele andere hits van o.a. The Beatles, The Who, The Doors, Simon & Garfunkel, The Beach Boys, The Monkees, The Rolling Stones en zelfs de Nederlandse formatie Shocking Blue.

 

De Britse muzikanten leggen met passie en fenomenale energie de juiste bezieling in de muziek en door de prachtige historische beelden waan je je terug in de tijd. Het technische en muzikale plezier van deze fantastische band slaat genadeloos over op het publiek. Een gegarandeerd succes.

 

The Bootleg Sixties speelden o.a. in Buckingham Palace, in de O2-Arena voor 17.000 man en in Las Vegas in het theater van het Suncoast Casino.

IN DE MEDIA

TUBANTIA
★★★★
DE STENTOR
★★★★
DE GOOI- EN EEMLANDER

SCÈNEFOTO'S

1/1

TRAILER

CREDITS

Zang, bas: Den Pugsley

Drums, zang: Steve Phypers

Zang, gitaar: Jamie Cook

Keyboards, zang: Chris Skornia

Gitaar, zang: Tony Skeggs

Beeld: Frank Emmers

 

SPEELLIJST

Onderstaande speellijst wordt realtime bijgewerkt. Mogelijk zijn nog niet alle tickets via onderstaande theaters in de verkoop. Houd er rekening mee dat speeldata te allen tijde nog kunnen wijzigen.

DOWNLOADS

 

DOWNLOAD
PUBLICITEITSTEKST

DOWNLOAD

PUBLICITEITSBEELD

DOWNLOAD

SCÈNEFOTO'S

DOWNLOAD

TRAILER

TECHNISCHE LIJST

STAGE PLOT

©2021 door Theaterbureau de Mannen

wijzigingen voorbehouden

Volg ons:

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon