THE BOOTLEG SIXTIES

TRIBUTE

THE BOOTLEG SIXTIES TRIBUTE

Guess what? De beste Sixties muziekshow van de wereld is terug met een vernieuwde show!

Een swingende ode aan de beste muziek van de jaren zestig.

 

Ze zijn de crème de la crème uit Engeland en beheersen het sixties repertoire tot in de puntjes! In de woorden van Sir Elton John: ‘This band is amazing! They're just the best band of their kind in the world.’ Met hun spectaculaire show laten ze al jaren publiek van Groningen tot Maastricht meezingen en dansen. Hey Jude, Blowin’ in the Wind, Sound of Silence en vele andere hits van o.a. The Beatles, The Who, The Kinks, Simon & Garfunkel, The Moody Blues, The Monkees, The Rolling Stones en zelfs de Nederlandse formatie Shocking Blue.

 

De Britse muzikanten leggen met ware passie en fenomenale energie de juiste bezieling in de muziek. Maar ook visueel waan je je met The Bootleg Sixties terug in de tijd, met prachtige beelden van de maanlanding, de speech van Martin Luther King en de overwinningen van Muhammad Ali. En er zijn ook beelden van eigen bodem: Floris, Top of Flop en zelfs foto’s uit uw eigen stad in de jaren zestig. 

 

Het technische en muzikale plezier van deze fantastische band slaat genadeloos over op het publiek, aan het eind van de avond staat de zaal gegarandeerd op zijn kop.

 

The Bootleg Sixties speelden o.a. in Buckingham Palace, in de O2-Arena voor 17.000 man en in Las Vegas in het theater van het Suncoast Casino.

IN DE MEDIA

TUBANTIA
★★★★
DE STENTOR
★★★★
DE GOOI- EN EEMLANDER

SCÈNEFOTO'S

1/1

TRAILER

CREDITS

Zang, bas: Den Pugsley

Drums, zang: Steve Phypers

Zang, gitaar: Jamie Cook

Keyboards, zang: Chris Skornia

Gitaar, zang: Tony Skeggs

Beeld: Frank Emmers

 

SPEELLIJST

DOWNLOADS

 

DOWNLOAD
PUBLICITEITSTEKST

DOWNLOAD

PUBLICITEITSBEELD

DOWNLOAD

SCÈNEFOTO'S

DOWNLOAD

TRAILER

TECHNISCHE LIJST

LICHTPLAN

© 2020 door TbdM/ERW

wijzigingen voorbehouden

Volg ons:

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon