THE JAZZ ORCHESTRA OF THE CONCERTGEBOUW & SABRINA STARKE

The Story of Nina Simone

Speelperiode

Samen met singer-soul-writer Sabrina Starke zoekt The Jazz Orchestra of the Concertgebouw de rafelranden op in het wonderschone en zeer persoonlijke oeuvre van Nina Simone. Feeling Good, My Baby Just Cares For Me, Don’t Let Me be Misunderstood en veel meer moois. Ode aan jazz- en soullegende en human rights activiste Nina Simone!


Nina Simone is een belangrijke inspiratiebron voor Sabrina Starke. Met haar melodische en krachtige stem raakt Sabrina ieders hart. The Jazz Orchestra of the Concertgebouw is een bigband van absolute wereldklasse. Met een ijzersterke ritmesectie en dito blazers touren ze over de hele wereld uiteenlopende programma’s en dito solisten.


Over The Jazz Orchestra of the Concertgebouw:

The Jazz Orchestra of the Concertgebouw is een bigband van absolute wereldklasse. Met een ijzersterke ritmesectie en dito blazers touren ze over de hele wereld met vele grote internationale solisten. Dat ze naast de concertzalen ook in het clubcircuit spetterende shows kunnen geven, lieten ze eerder al zien met o.a. Hammondlegende Dr. Lonnie Smith en Shirma Rouse.


Over Sabrina Starke:

Met haar melodische en krachtige stem creëert Sabrina Starke een bewustheid en raakt ze in ieders hart. Daarbij hebben traditionele soul, folk, hiphop en reggae een grote invloed gehad op de ontwikkeling van haar unieke ‘sound’. Nina Simone is een belangrijke inspiratiebron voor haar. Sabrina heeft in haar carrière een aantal prestigieuze awards in ontvangst mogen nemen voor haar hartverwarmende muziek. Waaronder twee Edison Awards en twee Radio 6 Soul & Jazz Awards.

SPEELLIJST

The Story of Nina Simone
The Story of Nina Simone
The Story of Nina Simone
The Story of Nina Simone

DOWNLOADS

PUBLICITEIT

TECHNIEK

The Story of Nina Simone
scènefoto's

niet beschikbaar

trailer

niet beschikbaar

Beste theaters. Let op: het publiciteitsmateriaal voor seizoen 22/23 is te downloaden via deze pagina.

© 2021 Theaterbureau De Mannen | wijzigingen voorbehouden

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Theaterbureau De Mannen 

WG plein 700

1054 SK Amsterdam

020-3034721

info@theaterbureaudemannen.nl

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram